Topic: Vyhledávání s diakritikou

Nefunguje vyhledávání s diakritikou. Pokud v políčku 'Popis' zadám slovo s diakritikou, vyhledávání nenajde žádné záznamy. Dá se to samozřejmě obejít zadáním části slova, která je bez diakritiky, ale nejde to vždy (např. u slova stříhání).

Re: Vyhledávání s diakritikou

Opravené, vďaka za upozornenie.  Prosím o spätnú väzbu, či je to teraz OK.

To je neuvěřitelné  yikes yikes yikes, vy jste stihnul bleskově opravit všechno, řazení kategorií, vyhedávání s diakritikou i změnu popisu při přesunu!

Vše funguje jak má  big_smile. Váš program používám už léta a jsem moc spokojený. Nová verze je výborná, moc díky  smile.

Dlho (vyše dva roky) mi trvalo, kým som prepísal celý program 2.0 tak, aby bol čo najviac podobný úspešnej verzii 1.3. Bolo toho dosť, takže na nejaké drobnejšie veci som jednoducho zabudol, resp. nestihol. Teraz sa mi už oveľa ľahšie dorábajú "kozmetické úpravy", keď je program v podstate hotový. Preto to vyzerá tak "neuveriteľne". big_smile

5 (edited by pendialek 2011-10-05 07:40:47)

Vyhledávání s diakritikou už funguje, díky

Šlo by ve vyhledávací políčku udělat malou vyjímku, že když je pole prázdné, tak se mají zobrazit všechny záznamy?
Nebo ho nastavit tak, že když bude prázdné, tak se do něj automaticky vepíše *.

Věřím, že některé uživatele mate, že pro ukončení vyhledávání mají do políčka napsat *, aby viděli všechny záznamy...

Jen tak mimochodem, to realtime hledání je naprosto úžasný, to mě překvapilo na novém RQ bezkonkurenčně nejvíc.

pendialek wrote:

Šlo by ve vyhledávací políčku udělat malou vyjímku, že když je pole prázdné, tak se mají zobrazit všechny záznamy?

Zrušil som vyhľadávanie až od troch písmen. Teraz to vyhľadáva už pri prvom písmene. Ak nie je žiadne, filter sa zruší. Platí od dnešnej verzie 2.0.2.

Super, funguje, díky.