Topic: chyba pri zmene filtru

Narazil jsem na chybu vypisu transakci pri zmene podminek filtrovani. Neplati to vzdy, takze popisu kdy se to da reprodukovat (v 2.2.9).

Prepnu vsechny polozky filtru na (*). Omezim Druh (jedno co), potom dale Kategorie (jedno co) a nakonec Podkategorie (jedno co). Transakce se spravne vyfiltruji. Pak vratim zpatky Druh na (*), policka Kategorie a Podkategorie se automaticky prepnou taky na (*), ale vypis transakci zustane bud stejny podle predchoziho konkretniho filtru nebo podle Kategorie nebo Podkategorie (narazil jsem na ruzna chovani). Je potrena rucne vybrat (*) pro vsechny. Komplikovany popis, ale snad je to pochopitelne :-)

Re: chyba pri zmene filtru

Popis chyby je dokonalý, podarilo sa mi podľa neho chybu nasimulovať na prvý raz. Vďaka za upozornenie, hneď to napravím, takže najbližšia verzia by už mala správne filtrovať pri tomto postupe.

Re: chyba pri zmene filtru

Chybu filtra som opravil. Do tabuľky DATA som pridal funkciu na skopírovanie údajov (zatiaľ). Do vydania stabilnej verzie sa pokúsim pridať aj export (PDF, CSV, XLS).
Ak je to možné, prosím otestovať aj okno Zoznam popisov, či sa stále schováva, alebo je to už v poriadku. Vopred za ochotu ďakujem.
Dnešný testovací súbor je možné stiahnuť odtiaľto.