Topic: Import -automaticke trideni

Zkusil jsem si prvni import z cvs a narazil jsem na "zadrhel". Slo by pridat nejake automaticke filrty alespon pro castecne prirazeni kategorie, napr. kdyz popis obsahuje billa, lidl tak mam potraviny, kdyz abc, s.r.o., tak vyplata, ...

Vyresil jsem to provizorne osobou xxx a kategorii prebrat, ale  musim pak vsechny zaznamy rucne hromadne editovat. I okno editace bych volil radeji velke jako pro pridani zaznamu, pricemz hodnoty co nejsou pro zvolene shodne by byly prazdne. Ted musim u 10 zaznamu z billy napred zmenit kategorii, potom znovu treba zmenit popis a az potreti prepsat osobu, at zaznamy odfiltruji z neupravenych zaznamu.

Nebo poradi mi nekdo, jakym zpusobem to resi on? Jedna se mesicne o desitky zaznamu.

Re: Import -automaticke trideni

Ahoj moguai

moquai wrote:

Slo by pridat nejake automaticke filrty alespon pro castecne prirazeni kategorie, napr. kdyz popis obsahuje billa, lidl tak mam potraviny, kdyz abc, s.r.o., tak vyplata, ...

Šlo by to. Písal som už viac krát na fóre, že program sa dá vylepšovať do nekonečna. Na to je ale potrebný voľný čas - a ten nemám. sad Takže sa dopredu ospravedlňujem, ale túto navrhnutú funkciu (hoci nie je zlá), nebudem implementovať do programu.

moquai wrote:

Nebo poradi mi nekdo, jakym zpusobem to resi on?

Moja rada je zaškrtnúť v šablóne pre import u položky PODKATEGÓRIA voľbu "Nastaviť pod/kategóriu ručne". Vtedy sa bude pri importe položiek otvárať veľké okno ako pri pridaní záznamu. Užívateľ si môže nastaviť všetky zoznamy a popisy ako chce.

Post's attachments

podkategoria.png
podkategoria.png 6.1 kb, file has never been downloaded. 

You don't have the permssions to download the attachments of this post.

Re: Import -automaticke trideni

je mi jasne ze prekopavat V2 je uz zbytecne, spis jsem to myslel jako napad pro implementaci do V3, na kterou se moc tesim, i kdyz popravde, nic dalsiho mi nechybi smile

I kdyz me ted jak tak pisu, napadlo reseni pro android smile Asi to neni ukol na tebe, ale treba by se toho nekdo zdatny chytil. Za me by "stacila" appka ktera by zapisovala do csv souboru rekneme na dropboxu datum, sumu a poznamku a tohle cele bych si naimportoval uz na pc doplnil zbytek. V podstate to same, co me ceka po importu cvs z banky.