Topic: Hlavní SUMARIZACE - DOHROMADY

Prosím o zvážení, aby v okně SUMARIZACE - Stavy na účtech - DOHROMADY nebyl celkový součet účtů. Založil jsem si dle skutečnosti více účtů v různých měnách a součet je 1) absolutní nesmysl (sčítání hrušek s jabkama) a 2) položka tučně navozuje optický dojem, že se jedná o hlavní účet, který pak logicky neodpovídá.

Pokud se dá někde nastavit sčítání dle měny a kurzu, pak se omlouvám, ale to jsem nějak minul. Děkuji.

Re: Hlavní SUMARIZACE - DOHROMADY

keijei wrote:

Založil jsem si dle skutečnosti více účtů v různých měnách a součet je 1) absolutní nesmysl (sčítání hrušek s jabkama)

Súhlasím, že je to nezmysel. Spolieham sa na inteligenciu užívateľa, že to rozozná a prípadne si zapne filter na menu, takže mu to bude sčítavať len účty jednej meny. wink

keijei wrote:

položka tučně navozuje optický dojem, že se jedná o hlavní účet, který pak logicky neodpovídá.

Toto neviem posúdiť. Aj tu by som použil postup ako v prvej odpovedi.

keijei wrote:

Pokud se dá někde nastavit sčítání dle měny a kurzu, pak se omlouvám, ale to jsem nějak minul.

Program zatiaľ nemá funkciu sčítania rôznych mien (podľa nejakého kurzového lístku), netreba sa ospravedlňovať. To by som sa ja mal skôr ospravedlniť, že som to tam ešte nestihol dopracovať. Po víkendoch po troške robím na programe (iné vylepšenia a opravy), ale mi to ide veľmi pomaly. sad