Topic: Sloupce: Zapínání/vypínání a sloupec "Datum zápisu"
1) Chybí mi možnost si jednoduše nastavit, které sloupečky "Datum, popis..." mají a nemají být zobrazeny. Některé mi k ničemu nejsou, ale schovat je nelze jinak, než stažením šířky do neviditelna. Funkční, ale nekomfortní, pak zas po dlouhé době nevím, co že to tam za sloupečky je/bylo.
2) Chybí mi sloupeček s datem a a případně časem (ale datum by mi stačilo) kdy byl zápis proveden. Pokud se mi po startu nabídne automatický zápis z plánovače plateb, tak ten mi vloží zápis k naplánovanému dni, ale toto datum je jiné, než kdy byl zápis do databáze skutečně proveden. Hůře se mi pak zjišťuje, které zápisy byly takto provedeny po startu programu (hlavně když těch účtů mám mraky) a který z těch zápisů je třeba poslední manuálně provedený (protože jsem dosud do účtu další manuální zápis neprováděl, ale než jsem se k tomuhle účtu přes další předchozí dostal, už fakt nevím, který zápis byl určitě poslední ruční záznam, abych si to dohledal v účtu a podíval se, jaké jsou od té doby změny, resp. co nemám zaznamenáno).
Díky.