Vďaka za info o chybových hláškach (obidve mi dosť presne ukazujú na miesto v programe, kde chyba vzníka). Vyzerá to tak, chybové hlášky nesúvisia jedna s druhou.
Prvá chybová hláška súvisí s novinkou v tejto verzii, kedy sa mal pridať pri prvom spustení databázy v novom programe do tabuľky notes ďalší stĺpec n_id. Zrejme k tomu nedošlo, netuším prečo. Skúste vojsť do SQLite zóny a napíšte vlastný SQL príkaz:
select * from settings where s_kind = "DatabaseVersion"
Ak je verzia 7, tak konverzia databázy z verzie 6 na 7 prebehla (ale bez pridania stĺpca n_id). Ak je číslo verzie 6, tak musela niekde nastať chyba pri celom prevode databázy. Dá sa to síce opraviť ručne v SQLite zóne, ale je to trochu komplikovanejšie (hlavne ak máte nejaké poznámky v databáze).
Uvítam info, či aj ostatným užívateľom, ktorí testovali verziu 2.3.3 nabieha táto chybová hláška (o neprítomnosti stĺpca n_id v tabuľke notes).
Druhá chybová hláška súvisí s multifiltrom (a myslím si, že sa netýka sa novej verzie). V treťom riadku od konca je časť príkazu nasledovná:
AND p_id IN (,,)
čo značí, že boli vo filtri osôb vybrané viaceré osoby, ktorých ID však nepotiahlo do príkazu. Skúsim zistiť, prečo, i keď by mi určite pomohlo viac detailov o tejto chybe aj z Vašej strany (ak sa Vám podarí nasimulovať túto chybu, uvítam podrobnosti resp. náhľad obrazovky - napr. o názve osôb, resp. či to robí u všetkých osôb, alebo len u nejakej konkrétnej).
V každom prípade ešte raz vďaka za upozornenie.
Doplnené neskôr: Chybu č. 2 sa mi podarilo nasimulovať, takže nebude problém ju opraviť. Nie je potrebné nič posielať.
Doplnené ešte neskôr: Chybu č. 2 som opravil, bola to moja nepozornosť.
Opäť chcem touto cestou upozorniť na to, aby táto testovacia verzia nebola vôbec používaná na ostrú prevádzku (nielenže obsahuje chyby, ale aj bude mať zmenené niektoré časti - týka sa to hlavne šifrovania), takže v novej stabilnej verzii nemusí vôbec fungovať.