Je možné nejak rozpočet tlačiť?
Zatiaľ nie, skúsim sa s tlačou pohrať cez víkend (tak, aby sa dala tlačiť Sumarizácia v hlavnom okne i Rozpočet (zatiaľ len mesačný)).
Návrh:
- bolo by možné vidieť celý rok po (stĺpcoch) mesiacoch (nie graf)
Dobré vylepšenie, len to určite nebude tento rok (prednejšia je Štatistika). Poznačím si to do budúcna. V každom prípade by som rád videl od Teba návrh, ako si to predstavuješ, lebo mne sa zdá ročný prehľad v mesačných stĺpcoch trochu neprehľadný (ak som to dobre pochopil):
+---------------------------------------------------------------------------------------+
| Január 2011 | Február 2011 |
+---------------------------------------------------------------------------------------+
| Plán |Skutočnosť| Rozdiel | Podiel | Plán |Skutočnosť| Rozdiel | Podiel |
| | |
- v celoročnom pláne presun zostatku z mesiaca na mesiac aspoň v celkových sumároch
- prípadne ale to nemám predstavu - rezervácia prostriedkov rozrátaná ( samozrejme že virtual ) na určité obdobie na nejaku platbu, transakciu v priebehu roka.
- už pri návrhu rozpočtu mi vloží návrh z trvalých platieb v ktorých zadám rezerváciu menších čiastok napr. na polročnú platbu
Na rovinu priznám, že toto asi nebude nikdy. Jednak sa mi to zdá časovo náročné (na doprogramovanie), jednak nemám istotu, že táto funkcia bude prospešná aj iným užívateľom. Nie že by bola zlá, princíp je celkom pochopiteľný a aj praktický, ale tej práce na programe je ešte stále dosť veľa a ja nechcem dopredu sľubovať niečo, čo možno nesplním. Obávam sa, že ak by si mi pripomenul tieto vylepšenia aj o rok, moja odpoveď bude rovnaká.