Re: Prehlad celkovych sum v rozpocte
Miloslave, export do PDF mi ide vygenerovať ale bez sumarných riadkov, ktoré by mali byť podľa na nasledujúcej strane.
Aký máš windows.
You are not logged in. Please login or register.
RQ MONEY → NÁVRHY NA VYLEPŠENIE → Prehlad celkovych sum v rozpocte
Miloslave, export do PDF mi ide vygenerovať ale bez sumarných riadkov, ktoré by mali byť podľa na nasledujúcej strane.
Aký máš windows.
No já ať dělám co dělám, tak mi bez jakéhokoliv problému export do PDF, včetně sumáře funguje naprosto bez problému a to jak u verze 2.4.2, tak u verze 2.4.3. Tak nevím, musí být nějaký "zakopaný pes" u uživatele.
Veď práve. Ide to aj u mňa bez problémov (skúšal som viaceré verzie programu).
Stále podozrievam nejaký záznam, ktorým sa zablokuje report (resp. jeho sumár).
Vygenerujú sa všetky záznamy až do konca ?
Nefunguje to ani na demo databáze ?
Včera som skúšal aj Demo po stiahnuti a ani tam. Vidím stále jasnejšie že je to môj problém. Večer budem skúšať ďalej. Zatiaľ dakujem.
Nedalo mi a rozbalil som postupne obe verzie 2.4.2 i 2.4.3 na troch iných PCečkach s Win10/64bit a to isté sumár vo vybranom mesiaci negeneruje.
- super vec pri tom šialenom klikaní hľadaní riešenia problému vyselektoval som niekoľko mesiacov v rozpočte a zobrazí sa okamžite sumár mesiacov čo som v dávnej dobe inicioval ako alternatívu - rozpočet na rok a následne z toho export do PDF.
Len pre istotu spresňujem terminológiu asi len môjho problému:
- export konkrétneho mesiaca v roku do PDF negeneruje sumár kategórií na konci mesačného rozpočtu alebo na nasledujúcej strane PDF dokument.
Slavino, možno Ty berieš niektoré nastavenia programu za tie roky programovania, ako samozrejmosť. Preto sa pýtam ako laik, nie sú niekde nejaké nastavenia počtu generovaných strán? Skúšal som aj meniť počet riadkov na stranu, menil som formát strany a nič.
- hoď mi tvoj screen demo databázy, a budem ďalej plakať a už v tomto príspevku nebudem otravovať.
- INI súbor je generovaný pre zapamätanie si nastavenia programu, keď si mi odporúčal ho mazať či sa to nejako zmení?
Pro f.demjan
Mám OS WINDOWS 10 HOME - x64 VERZE 1909
BUILD OPERAČNÍHO SYSTÉMU 18363.535
Teď se ještě zeptám možná hloupě, jestli máš aktualizovaný ADOBE ACROBAT READER, na poslední aktuální verzi v rodném jazyku?
hoď mi tvoj screen demo databázy
Prikladám v prílohe dva obrázky. Pre prezerania PDF používam osvedčený freeware PDF-XChange Viewer (je oveľa menší ako Adobe Acrobat Reader).
INI súbor je generovaný pre zapamätanie si nastavenia programu, keď si mi odporúčal ho mazať či sa to nejako zmení?
Áno, sú tam uložené užívateľské nastavenia programu. Ak súbor chýba, pri štarte programu sa vytvorí nový súbor s prednastavenými hodnotami.
Hello, ďakujem za odporúčanie šikovného prehľadača PDF súborov.
Nebolo na škodu od teba žiadať screen, o čom je debata v Príspevku.
Malý krok ale posúvame sa ďalej.
Skúšal som export napr. účtované položky jedného mesiaca ako bol tvoj príklad. Odinštaloval som Adobe a nahodil som PDF-XChange Viewer čo predpokladám v tom nebol problém ale prehľadač je podstatne menší ako z Adobe.
Super, výsledok je ako tvoj, na poslednej strane je sumár Kategorií ale skús tento export nad Mesačným rozpočtom čo som sa snažil do teraz prezentovať.
AHA - TAK V MĚSÍČNÍM ROZPOČTU MÁM DOJEM TO NEMÁ GENEROVAT CO TY ŽÁDÁŠ. TO NEJDE ANI MĚ. ANI V ADOBE, ANI V XCHANCE VIEWER, ANI V XCHANCE EDITOR.
PRO SLAVIKA:
Pokud v nastavení EXPORT PDF, zaškrtnu PŘIDAT NA KONEC SESTAVY GRAF, a chci provést export, tak po zvolení tlačítka EXPORT se celý program zavře. A to jak v plánovači měsíčního rozpočtu, tak v transakcích. Stejně se to chová i když zruším zaškrtnutí SUMÁRNÍ TABULKA a nechám zaškrtnuto jen PŘIDAT GRAF.
Pokud v nastavení EXPORT PDF, zaškrtnu PŘIDAT NA KONEC SESTAVY GRAF, a chci provést export, tak po zvolení tlačítka EXPORT se celý program zavře. A to jak v plánovači měsíčního rozpočtu, tak v transakcích. Stejně se to chová i když zruším zaškrtnutí SUMÁRNÍ TABULKA a nechám zaškrtnuto jen PŘIDAT GRAF.
Chybu overím a prípadne opravím.
Miloslav, ďakujem za info.
RQ MONEY → NÁVRHY NA VYLEPŠENIE → Prehlad celkovych sum v rozpocte