Topic: CHYBA
Opravit v okně SEZNAM název sloupku JEDNOTAK na JEDNOTKA. Nefunguje tlačítko NO, pokud si rozmyslím zavření databáze. Po jeho stisknutí, stejně databázi zavře.
You are not logged in. Please login or register.
RQ MONEY → BUG REPORTS / OHLÁSENIE CHYBY → CHYBA
Opravit v okně SEZNAM název sloupku JEDNOTAK na JEDNOTKA. Nefunguje tlačítko NO, pokud si rozmyslím zavření databáze. Po jeho stisknutí, stejně databázi zavře.
Ahoj, tak nevím nějak to nechce fungovat
Miloslav, testovacia verzia 0.2 nevie otvoriť databázu vytvorenú vo verzii 0.1.
Musíš si buď vytvoriť novú databázu alebo otvoriť napr. demo verziu, dodanú v ZIP súbore.
Ak by bol aj s tým problém, napíš detaily.
Vytvořil jsem novou databázi a funguji.
K oknu SEZNAM - místo slova Předdavek má zřejmě česky být slovo ZÁLOHA. Názvy jednotlivých sloupků by mohly být napsány pod sebou, pokud jsou dvojslovná. Některé sloupky by nemuseli být tím pádem zbytečně široké. Bylo by dobré i do testovací verze zařadit možnost volby jaké sloupky chci využívat a nepotřebné tedy skrýt. Mě samotnému by jich stačila polovina. S platbami je to složitější, ceny energií se stále pohybují a tak stejně nelze přesně evidovat jejich platbu. Leckdy se musí měnit i zálohy, dle aktualizovaných cen. Ale pokud to někomu vyhovuje, budiž.
Nechce se mi přepisovat znovu databázi a tak na jednom počítači jedu verzi 0.1 a na druhém verzi 0.2, možnost zvětšení písma je fajn.
Ahoj Slavik,
nezobrazuje se mi graf měřidla po najetí ukazatelem na něj. Jinak funguje dobře, připočítává bez problému a dobře bez chyby. Verze 1.0 stabilní na obou počítačích.
Zdraví Miloslav.
Ahoj Miloslav,
ten graf je aj pre mňa záhadou. Niekedy sa chyba neprejaví hneď a graf sa zobrazuje v pohode. Potom ale dôjde k tomu, že sa graf prestane vykresľovať a pomôže len reštart programu. Hľadal som príčinu, zatiaľ bez úspechu. Budem ale hľadať ďalej.
Vďaka za info a priaznivé hodnotenie.
Dnešná testovacia verzia 1.1 opravuje chybu nezobrazovania grafu.
Viac info na tomto odkaze.
Ahoj,
tak nevím, ale u mne to nefunguje. Nějak se to motá do sebe a grafy stejně nikde. Ani na jednom compu.
Miloslav
Nějak se to motá do sebe a grafy stejně nikde. Ani na jednom compu.
Miloslav, prosím Ťa, pošli mi e-mailom náhľad obrazovky, ako sa chyba prejavuje.
Pochopil jsem princip programu, provedl na radu Slavika úpravu a už vše funguje na obou počítačích, zatím bez jediného problému.
Díky moc, je to pěkný užitečný program. DOPORUČUJI VYZKOUŠET !!!
Miloslav.
RQ MONEY → BUG REPORTS / OHLÁSENIE CHYBY → CHYBA