Topic: Nová transakce > Suma > Ctrl+V
Ahoj. Verze 2.2.0
Do pole Nová transakce > Suma není možné vkládat údaje ze systémového clipboardu pomocí zkratky Ctrl+V. Musím na sumu 0,00 kliknout pravým myšítkem a "Vložit" údaj ručně.
Díky
You are not logged in. Please login or register.
RQ MONEY → OHLÁSENIE CHYBY → Nová transakce > Suma > Ctrl+V
Ahoj. Verze 2.2.0
Do pole Nová transakce > Suma není možné vkládat údaje ze systémového clipboardu pomocí zkratky Ctrl+V. Musím na sumu 0,00 kliknout pravým myšítkem a "Vložit" údaj ručně.
Díky
Mrknem sa na to, snáď to pôjde opraviť v najbližšej verzii...
Doplnené neskôr:
Zatiaľ mi bola nahlásená väčšia chyba vo verzii 2.2.0 - nefunguje zálohovanie. Priznám sa, tých zmien v nastavení programu (včítane zálohovania) bolo veľmi veľa, samotné okno Nastavenia programu má veľa podokien a každé z nich viacero komponentov. Zrejme som tam niečo prehliadol. Nie je to nič dramatické, len nedôjde k zálohovaniu (i keď je adresár správne nastavený).
Dnes večer sa na to pozriem a čím skôr vydám opravu.
Pred chvíľou som vydal opravnú verziu 2.2.1.
Opravené je zálohovanie, i vkladanie sumy cez CTRL+V (s automatickým odstránením medzier).
Prosím, používajte túto verziu.
Tak takhle rychlý fix jsem nečekal Děkuji moc!
Veď to poznáš - nemožné na počkanie, zázraky do troch dní!
Zdravim Slavomir, ale to zalohovanie vo verzii 2.2.1 mi nefunguje. T.j. ziadna verzia zaloznych suborov sa nevytvori. (aj ked cestu ma nastavenu). A ziadnu hlasku k lic.klucu nehlasi, t.j. predpokladam, ze toto je OK.
Ak zálohovanie nefunguje, stáva sa to iba v jednom prípade. A to vtedy, ak užívateľ má program (príp. aj databázu) v niektorom z týchto dvoch adresárov: C:\PROGRAM FILES\ alebo C:\USERS\.
Ak užívateľ presunie svoj program (včítane databázy) niekam inam (napr. do adresára C:\RQMONEY\ alebo D:\RQMONEY\, zálohovanie začne fungovať. Vysvetlenie nie je jednoduché, predpokladám len, že Windows považuje horné dva adresáre za akési kritické a bráni sa zápisu do nich.
Ak je toto, albertoto, Tvoj prípad, daj mi vedieť, či pomohol presun.
Ak to nie je Tvoj prípad, pošli mi (e-mailom) plnú cestu k programu, databáze i zálohe. Skúsim to u seba nasimulovať.
albertoto, máš pravdu. Program mal chybu pri zálohovaní súboru (prejavovalo sa to len užívateľovi s Licenčným číslom).
Dnes ráno som to opravil a vydal novú verziu.
Slavomir, potvrdzujem, že nová vydaná verzia 2.2.2 už vytvára záložné súbory korektne.
Vďaka za promptnú opravu.
RQ MONEY → OHLÁSENIE CHYBY → Nová transakce > Suma > Ctrl+V