Topic: Rozlišení

Nevím, jak jsou na tom ostatní uživatelé s jiným rozlišením, ale při 1280x1024 je horní lišta s ikonami příliš široká; pravděpodobně nevidím všechny ikony. Poslední plně viditelnou ikonu mám „Počítadlo“, v pravo od něj je „Kalkulačka“, ale z něj vidím jenom „Kalk“ a menší část (levou) ikony a pokud je ještě něco vedle Kalkulačky, tak to už nevidím vůbec. Je to ale jenom kosmetický problém, ke všem možnostem se dostanu přes textovou nabídku Databáze / Transakce / Seznamy / Finanční nástroje / Program.

Re: Rozlišení

Ano, na liště je opravdu hodně moc tlačítek. Doporučuji ti si jejich množství upravit v Databáze > Možnosti > Tlačítka panelu nástrojů. Já jsem si jich většinu vyházel a nechal jen ty co budu nejvíc používat (Možnosti, Přidat, Vytisknout, Seznamy, Plánovač, Kalendář, Statistika, Kalkulačka, Ukázat).

Myslím, že stejně jsou všechny funkce dostupné přes rozbalovací nabídky.

Tak teď jsem se pobavil, tohle mě nenapadlo :-) Myslel jsem, že je tlačítková lišta neměnná. Tak jdu odstranit nějaké mnou nepoužívané ikony. Díky :-)

Áno, panel nástrojov (horná lišta s tlačidlami) sa dá upraviť podľa potreby, ako uviedol pendialek. V každom prípade sa chcem ešte s touto lištou vyhrať, dať užívteľovi možnosť napr. vypnúť text, príp. zmeniť veľkosť tlačidiel.

Slavomir wrote:

V každom prípade sa chcem ešte s touto lištou vyhrať, dať užívteľovi možnosť napr. vypnúť text, príp. zmeniť veľkosť tlačidiel.

Včera som sa vyhral aj s veľkosťou tlačidiel + možnosťou nezobrazovať texty. Výsledok, myslím si, stojí za to. Prosím otestovať, mne to fungovalo v pohode.